Всичко в Миналото ви Подготвяше за Този Момент


Не позволявайте на миналото, да ви пази от пристъпване напред с намерения, които ще ви отведат до една по-пълна готовност, радостнo и духовно подравненo място в живота ви. В пътешествието на изграждане, привидните грешки, грешните стъпки и неуспехите са почвата за бъдещо разширяване и себереализация. Всичко, което се е случило в миналото е било подготовката ви за този момент, когато вие стоите будни, наясно и нащрек за съобщенията на вашия Висш Аз и събирате смелост да действате върху тях.

Тези съобщения могат да бъдат с молба да вярвате по-силно в себе си, да предприемете стъпки извън зоната си на комфорт, да действате по указания в рамките на момента или да се осмелите да видите себе си такива, каквито наистина сте - силно, упълномощено същество, способно да обедини ума и душата, за да донесе лазерен фокус към вашата духовна мисия. Като такъв, вие сте в състояние да служите и помагате на другите в по-висшият им път. Ако някой или нещо някога ви е убедило, че нещо по-малко от това е възможно, то те бяха дезинформирани и оперират от фалшивата система от вярвания на мисловни вируси, предназначени да ви върнат към стария начин и да се хранят с вашата енергия.

Тъй като ние носим всички аспекти на себе си на борда с нашите цели и намерения, ние обединяваме ума, тялото и душата. Това обединение ни позволява да изпитаме истинско единство, така че ние се превръщаме в "едно", за да се проявят нашите виждания и намерения за Новата Година.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments